Bli kjent med oss.

Vi er et team som består av markedsførere, grafisk designere, web designere, videografer og tekstforfattere.

Vi elsker det vi driver med. Så enkelt som det.

Hvem er vi?

Utad ser det ut som vi er deres in-house markedsførere.

Godt innhold kan ikke fremprovoseres. Vi tror på det som er ærlig, og lager innhold basert på ekte historier. Som kunde hos oss kan du forvente at vi lager engasjerende innhold gjennom tekst, lyd, bilde og video.

Ikke bare lager vi innhold skreddersydd for akkurat dere, men vi vet hvilke kanaler innholdet bør publiseres i, og hvordan innholdet bør sponses i de ulike kanalene for å nå deres målgruppe. Som kunde hos oss vil det utad se ut som vi er deres in-house markedsførere. Dette er noe vi er stolte av, for så dedikerte er vi i å bli kjent med akkurat deres markedsbehov.
Vårt absolutte hovedmål er å sikre at dere får den oppmerksomheten dere fortjener i sosiale medier og på nett. Vi ønsker ikke nødvendigvis alltid å selge nå, i form av «impulskjøp», men vi ønsker at dere skal bli husket over tid. Vi sørger for at dere blir snakket om, og er ikke det målet med markedsføring?

Hvis du vil ha et tradisjonelt reklamebyrå som lager quick-fixer og kampanjer for deg, så er nok ikke vi riktig match. Dersom du ser deg trøtt på glattpolerte reklamefilmer, ønsker å utfordre det tradisjonelle og vise innhold på en måte som ingen andre gjør, er det stor sannsynlighet for at vi kan lage mye kult sammen.

Hils på teamet.

Vi er sammenknyttet team på 8 personer, som alltid sørger for å smile på jobben. Kreativiteten og ideene oser. Hils på dem under.

Bli med Klikkbar gjengen bak kulissene.

Se de siste episodene av videoserien vår under.